ERP (ENTERPRISE RESOURCE PLANNING) SOFTWARE


Met ERP software zijn alle processen binnen je bedrijf gemakkelijk beheersbaar, althans, dat is de bedoeling. 

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het ontwikkelen van het juiste pakket voor jouw bedrijf, want elk bedrijf is uniek en heeft een andere aanpak wat betreft administratie. Maatwerk dus, en dat is voor ons geen uitdaging, maar wel een standaard!


Onze softwarepakketten zijn makkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld een webwinkel. Je website wordt gekoppeld aan de database en dat scheelt kostbare tijd. Daarbij kan je kiezen om onze softwarepakketten in de Cloud en/of lokaal op de server te gebruiken.

Onze ERP-programmatuur kenmerkt zich door de modulaire opzet en integratie, de voor diverse bedrijfstakken ontwikkelde softwarepakketten maken gebruik van diezelfde basis. Alle specifiek ontwikkelde software kan geïntegreerd worden in het standaardpakket, waarbij wij vanzelfsprekend maatwerk leveren.

 

Voordelen van onze softwarepakketten:

 

·   Onze softwarepakketten kunnen gekoppeld worden aan andere systemen, zoals bijvoorbeeld de website, scansysteem, Excel en meer, en bieden de mogelijkheid om te worden toegepast in meerdere bedrijfstakken.

  • De bedrijfsprocessen worden efficiënter, zodat je kostbare tijd overhoudt

EEN IMPRESSIE


ERP-MODULES

BEHEER

Deze module is het hart van de applicatie en geeft een compleet inzicht in het systeembeheer. Al onze softwarepakketten worden opgebouwd vanuit deze basismodule. FINANCIEEL

Deze module bevat de bouwstenen grootboek, balans- en resultatenrekening en meer. Je krijgt direct inzicht in alle projecten en de bijbehorende kostenplaatsen en beheert met gemak de BTW aangifte en rapportages.  


DEBITEUREN

Deze module biedt de mogelijkheid tot het bewaken van de debiteurenadministratie. Je beheert prijs- en kortingsafspraken, betalingscondities, CRM relatiebeheer en meer en  krijgt inzicht in de omzetten en statistieken, verkoopcontracten en mailingen. 


CREDITEUREN

Deze module biedt de mogelijkheid tot het bewaken van de crediteurenadministratie. Je beheert met gemak alle inkoopcontracten en prijs- en kortingsafspraken, automatiseert het betalingsverkeer (SEPA) en krijgt inzicht in de omzetten en statistieken en meer. 


VOORRAAD

 Deze module geeft direct inzicht in de goederenstroom. Je kunt alle gegevens op diverse manieren filteren met de daarbij behorende omzetten, statistieken en prognoses. Je beheert de voorraad en artikelen en krijgt realtime inzicht in de webshop. 


VERKOOP

Deze module geeft inzicht in alles van offerte tot factuur, zoals order-entry, omzetten en statistieken en meer, altijd met de juiste prijs en korting per artikel en gekoppeld aan de juiste klant en/of klantgroep. 


INKOOP

Deze module geeft je de mogelijkheid bestellingen door te voeren aan de hand van besteladvieslijsten waarbij je zelf de formule kunt bepalen aan de hand van bijvoorbeeld seizoensinvloeden of levertijden.


RAPPORTGENERATOR

Deze module biedt de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan met lijsten toevoegen, completer maken, filteren, exporteren en meer. Door de ODBC koppeling is het mogelijk de bedrijfsgegevens te bewerken met behulp van Excel, Word, of Acces.Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of probeer onze software nu 7 dagen gratis op proef!