Enterprise Resource Planning

ERP-modules

Beheer

Deze module is het hart van de applicatie en geeft u compleet inzicht in uw systeembeheer. Al onze softwarepakketten worden opgebouwd vanuit deze basismodule. 

Financieel

Deze module bevat de bouwstenen grootboek, balans- en resultatenrekening en meer. U krijgt direct inzicht in uw projecten en de bijbehorende kostenplaatsen en beheert met gemak uw BTW aangifte en rapportages. 

Debiteuren

Deze module geeft u de mogelijkheid tot het bewaken van uw debiteurenadministratie. U beheert  uw prijs- en kortingsafspraken, betalingscondities, CRM en meer en u krijgt inzicht in uw omzetten en statistieken, verkoopcontracten en mailingen.

Crediteuren

Deze module geeft u de mogelijkheid tot het bewaken van uw crediteurenadministratie. U beheert met gemak uw inkoopcontracten en prijs- en kortingsafspraken, automatiseert uw betalingsverkeer (SEPA) en heeft inzicht in uw omzetten en statistieken en meer. 

Voorraad

Deze module geeft u direct inzicht in uw goederenstroom. U kunt uw gegevens op diverse manieren filteren met alle daarbij behorende omzetten en statistieken. U beheert uw voorraad en artikelen en heeft realtime inzicht in uw webshop. 

Verkoop

Deze module geeft u inzicht in alles van offerte tot factuur, zoals order-entry, omzetten en statistieken en meer, altijd met de juiste prijs en korting per artikel en gekoppeld aan de juiste klant en/of klantgroep. 

Inkoop

Deze module geeft u de mogelijkheid bestellingen door te voeren aan de hand van besteladvieslijsten waarbij u zelf de formule kunt bepalen aan de hand van bijvoorbeeld seizoensinvloeden of levertijden. 

Rapportgenerator

Deze module biedt u de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan met lijsten toevoegen, completer maken, filteren, exporteren en meer. Door de ODBC koppeling is het mogelijk de bedrijfsgegevens te bewerken met behulp van Excel, Word, of Acces.

Meer informatie over de voor- en nadelen van werken met een ERP-systeem? Lees dan dit artikel in onze blog