BlackWood

Hét complete softwarepakket voor de houthandel


Hout is voor veel producerende bedrijven niet meer weg te denken, maar het proces van je bedrijf moet wel in goede banen geleid worden. Daarom hebben wij in samenwerking met houthandelaren ons softwarepakket BlackWood ontwikkeld.

 

Onze houthandel software zorgt ervoor dat je bedrijf vanaf het eerste contact, offertebeheer, order-entry en voorraadbeheer tot en met levering geautomatiseerd is, hierdoor haal je snel rendement uit je investeringen.

 

Ons pakket is het meest uitgebreide softwarepakket op de markt, hieronder vind je een greep uit het complete softwarepakket BlackWood:

  • Vanaf het eerste contact een overzichtelijk relatiebeheersysteem, direct gekoppeld aan alle modules van BlackWood.

  • De order / de werkvoorbereiding gedetailleerd plannen, invoeren, controleren op capaciteit en voorraad of grondstoffen, voor- en nacalculaties uitvoeren en inzicht krijgen in de kosten per order, batch of project met onze rapportgenerator.
  • Je krijgt direct overzicht in voorraad- en locatiebeheer en de boekhouding.

  • Realtime meldingen en inzichten in knelpunten binnen het proces ter bevordering en verbetering van alle bedrijfsprocessen.

  • Optimaal en effectief voorraadbeheer en voorraadbeperking: overzichtelijke partijadministratie door je voorraad te scannen of handmatig in te voeren, automatisch bestellen door middel van instelbare voorraadprognoses, gekoppeld aan de debiteurenadministratie en gecombineerd met een gerichte koppeling naar de houtleveranciers en houtimporteurs om zo de voorraad op efficiënte wijze bij te stellen.

  • Goederen, grondstoffen en voorraad inventariseren, boeken, orders picken en overboeken, direct inkoop- en verkooporders aanmaken.

Het meest complete systeem voor de houthandel en je magazijn, exact op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

 

Ook dit pakket is in meerdere talen verkrijgbaar.

 

Onze software is makkelijk aan te passen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onze software op je mobiele telefoon te laten implementeren, dus ook mobiel je voorraad beheren.

 

Wij helpen je groeien, denken mee over jouw toekomst en leveren altijd passend maatwerk, dat ook in de Cloud en op de server beschikbaar is.