Hét complete softwarepakket voor de glashandel!


Glas is voor veel producerende bedrijven niet meer weg te denken, maar het proces van je bedrijf moet wel in goede banen geleid worden. Daarom hebben wij ons softwarepakket BlackGlass specifiek ontwikkeld voor de glashandel.

 

Onze glashandel software zorgt ervoor dat je bedrijf vanaf het eerste contact, offertebeheer, order-entry en voorraadbeheer tot en met levering geautomatiseerd is, hierdoor haal je snel rendement uit je investeringen.

 

Ons pakket is het meest uitgebreide softwarepakket op de markt, hieronder vind je een greep uit het complete softwarepakket BlackGlass:

  • Vanaf het eerste contact een overzichtelijk relatiebeheersysteem, direct gekoppeld aan alle modules van BlackGlass.

  • De order / de werkvoorbereiding gedetailleerd plannen, invoeren, controleren op capaciteit en voorraad of grondstoffen, voor- en nacalculaties uitvoeren en inzicht krijgen in de kosten per order, batch of project met onze rapportgenerator.
  • Je krijgt direct overzicht in voorraad- en locatiebeheer en de boekhouding.

  • Realtime meldingen en inzichten in knelpunten binnen het proces ter bevordering en verbetering van alle bedrijfsprocessen.

  • Optimaal en effectief voorraadbeheer en voorraadbeperking: overzichtelijke partijadministratie door je voorraad te scannen of handmatig in te voeren, automatisch bestellen door middel van instelbare voorraadprognoses, gekoppeld aan de debiteurenadministratie en gecombineerd met een gerichte koppeling naar de glasleveranciers en glasimporteurs om zo de voorraad op efficiënte wijze bij te stellen.

  • Goederen, grondstoffen en voorraad inventariseren, boeken, orders picken en overboeken, direct inkoop- en verkooporders aanmaken.

Kortom, het meest complete systeem, exact op maat gemaakt voor jouw bedrijf, in de Cloud en op de server.

 

En omdat de groothandel zowel op nationaal als internationaal niveau een onmisbare schakel is voor een gezonde economie, is de software in meerdere talen verkrijgbaar.

 

Wij helpen je groeien.