Hét complete softwarepakket voor productiebedrijven!


Met BlackProduction onderkennen we het belang van een soepel productieproces en productieplanning. Je bent tenslotte de belangrijkste schakel in het geheel. Onze speciaal ontwikkelde software houdt rekening met de soms erg ingewikkelde processen, recepturen en planningen. Het implementeren van onze software is mogelijk op de eigen server of in de Cloud.

 

Onze productiesoftware is het meest uitgebreide softwarepakket op de markt, hieronder vind je een greep uit het complete softwarepakket BlackProduction:

 

  • Het productieproces / de productieorder / de werkvoorbereiding en receptuur of structuur gedetailleerd  plannen, invoeren, controleren op capaciteit en voorraad of grondstoffen, voor- en nacalculaties uitvoeren, productieplanning overzien en inzicht krijgen in de kosten en stadia per order, batch of project met onze rapportgenerator. 
  • Je krijgt direct inzicht in voorraad-, locatie- en relatiebeheer en de boekhouding, uiteraard te koppelen met projectadministratie.
  • Realtime meldingen en inzichten in knelpunten binnen het productieproces
  • Optimaal en effectief voorraadbeheer en voorraadbeperking: voorraad scannen of handmatig invoeren, automatisch bestellen door middel van instelbare voorraadprognoses, gekoppeld aan de debiteurenadministratie en gecombineerd met een gerichte koppeling naar de leveranciers de voorraad op efficiënte wijze bijstellen. Uitgebreide opties voor de inventarisatie, registratie en implementatie van halffabricaten. Goederen, grondstoffen en voorraad inventariseren, boeken, orders picken en overboeken, direct inkoop- en verkooporders aanmaken.

Kortom, het meest complete systeem, exact op maat gemaakt voor jouw bedrijf, in de Cloud en op de server.

 

En omdat de groothandel zowel op nationaal als internationaal niveau een onmisbare schakel is voor een gezonde economie, is de software in meerdere talen verkrijgbaar.

 

Wij helpen je groeien.