Hét complete softwarepakket voor groothandels


Met BlackTrade krijgt je efficiënt inzicht in de voorraden en assortiment, locatiebeheer, boekhouding, levertijd, inkoop en verkoop.

 

Onze software biedt de mogelijkheid om direct in te spelen op demografische ontwikkelingen, laat je de juiste balans vinden tussen afnemer en leverancier en geeft je inzicht in debiteuren en crediteuren. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf vanaf het eerste contact geautomatiseerd is, en je krijgt het meest uitgebreide pakket op de markt, hieronder een greep uit de mogelijkheden:

 

  • Vanaf het eerste contact een overzichtelijk dashboard, direct gekoppeld aan alle modules.
  • De order/de werkvoorbereiding gedetailleerd plannen, invoeren, controleren op capaciteit en voorraad of grondstoffen, voor- en nacalculaties uitvoeren en inzicht krijgen in de kosten per order, batch of project met onze rapportgenerator en planbord.
  • Een helder overzicht in voorraad- en locatiebeheer en de boekhouding.
  • Realtime meldingen en inzichten in knelpunten binnen het proces ter bevordering en verbetering van alle bedrijfsprocessen.
  • Optimaal en effectief voorraadbeheer en voorraadbeperking: overzichtelijke partijadministratie door de voorraad te scannen of handmatig in te voeren, automatisch bestellen door middel van instelbare voorraadprognoses, gekoppeld aan de debiteurenadministratie en gecombineerd met een gerichte koppeling naar de leveranciers en importeurs om zo de voorraad op efficiënte wijze bij te stellen
  • Goederen, grondstoffen en voorraad inventariseren, boeken, orders picken en overboeken, direct inkoop- en verkooporders aanmaken.

Kortom, het meest complete systeem, exact op maat gemaakt voor jouw bedrijf, in de Cloud en op de server.

 

En omdat de groothandel zowel op nationaal als internationaal niveau een onmisbare schakel is voor een gezonde economie, is de software in meerdere talen verkrijgbaar.

 

Wij helpen je groeien.