ERP-software

Kunnen de modules ook afzonderlijk worden geïntegreerd in mijn softwarepakket?

U kunt de BLACKSOFT ERP-modules ook afzonderlijk aanschaffen. Het is echter niet altijd bevorderlijk voor de samenhang van uw administratieve bedrijfsprocessen.

 

Ondersteunt het pakket mijn partijadministratie?

Uw softwarepakket ondersteunt ook uw partijadministratie. Het is steeds belangrijker om te kunnen volgen waar het product vandaan komt. 

 

Ik werk nu op een server, kan ik zowel in de Cloud als op de server werken?

U kunt zowel op de server blijven werken en daarnaast in de Cloud. Echter bevelen wij u een complete overstap naar de Cloud aan. U bespaart uzelf hiermee kostbare tijd en innoveert mee met de markt, met alle voordelen van dien.

 

In welke taal/talen kan ik mijn softwarepakket aanschaffen?

Wij kunnen u onze BLACKSOFT programmatuur in zowel de Nederlandse als Engelse taal aanbieden. Daarnaast ook op aanvraag in andere talen, als Duits. 

 

Voor welke branches heeft BLACKSOFT softwarepakketten ontwikkeld?

 

Omdat al onze, door BLACKSOFT ontwikkelde, softwarepakketten gebruik maken van dezelfde basis, kunnen wij aan de hand van uw wensen en maatwerk een persoonlijk softwarepakket ontwikkelen die specifiek voor uw bedrijf, in uw branche, van toepassing zal zijn. Dit is dus ook mogelijk voor bijvoorbeeld de detailhandel. U vraagt, wij draaien!