Algemeen

Wat is een standaardprijs?

De prijs die u normaal gesproken zou betalen voor een softwarepakket, waarbij u normaliter daar bovenop nog het maatwerk moet bekostigen. Bij ons zit maatwerk bij het softwarepakket inbegrepen, u betaalt dus alleen de standaardprijs van een softwarepakket.

Hanteert BLACKSOFT een proefperiode?

Wij hanteren een onderhoudscontract, deze bedraagt jaarlijks 12% van de aanschafwaarde. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om in plaats van een onderhoudscontract support te bieden op aanvraag. Als u de software huurt, is dit gratis. Het onderhoudscontract gaat 3 maanden na oplevering in. Men kan het pakket echter niet retouren.

Waarin verschilt BLACKSOFT met andere softwarebedrijven?

BLACKSOFT biedt u maatwerk als standaard bij uw softwarepakket, voor dezelfde prijs als een standaardpakket. Wij streven een lange termijn relatie na om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn en mee te denken en te groeien met uw bedrijf. Daarnaast is bij ons vrijwel alles mogelijk en staan wij open voor uw ideeën en wensen, en laten deze samensmelten met de BLACKSOFT programmatuur.

Met hoeveel gebruikers kan ik tegelijkertijd ingelogd zijn?

Het aantal gebruikers is vrijwel onbeperkt.

Hoe is een BLACKSOFT softwarepakket beveiligd?

Elke gebruiker logt in met zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Aan deze gebruiker verleent de systeembeheerder rechten. Rechten kunnen ingesteld worden per bedrijf, module en programma. Per programma kan ingesteld worden of de gebruiker alleen mag lezen dus niet muteren.

Kan ik een BLACKSOFT softwarepakket huren?

U en BLACKSOFT gaan dan een samenwerking aan. Hierbij geldt de volgende tariefberekening: de totale prijs / 36 maanden.